ProTires
ANVELOPE ȘI JANTE AUTO PREMIUM - ANVELOPE DE VARĂ, DE IARNĂ ȘI DE TOATE ANOTIMPURILE.

Despre noi

 

 

Oriunde te întorci, îi vei vedea – mașinile sunt peste tot în jurul nostru, parcate sau în mișcare, mari sau mici.

Și datoria noastră este să ne asigurăm că sunt echipate cu anvelope de cea mai bună calitate și cele mai fiabile – unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei mașini, care este de o importanță cheie pentru siguranța rutieră.

Protires.ro  oferă o mare varietate de anvelope și jante auto de la cele mai importante mărci de pe piață.

Dar oferim și ceva mai mult – fiabilitatea, liniștea sufletească atunci când conduceți în toate condițiile, siguranța pentru dvs., cei dragi și cei din jur. Și nu în ultimul rând – atitudine personală, mulți ani de experiență și expertiză în vânzarea și întreținerea anvelopelor.

Pe Protires.ro veți găsi peste 15.000 de modele de anvelope auto de la cea mai bună calitate și mărci de renume, concepute pentru toate condițiile și anotimpurile. Anvelope care vă vor garanta siguranța și vă vor duce oriunde doriți, indiferent de condițiile meteorologice și de suprafața drumului. Specialistii nostri va vor fi alaturi in alegerea dvs. de anvelope si va vor recomanda cele mai bune, tinand cont de cerintele dumneavoastra specifice.

Misiunea noastră

este să îmbunătățească siguranța rutieră pentru toți utilizatorii drumului, ajutând să facem lumea din jurul nostru cu un pas mai sigură . De aceea nu vindem doar anvelope, ci de-a lungul anilor ne-am străduit întotdeauna să realizăm această viziune pe termen lung. Suntem convinși că anvelopele auto sunt importante pentru siguranță. Ele sunt adesea considerate de la sine și mulți le subestimează importanța. Cu toate acestea, anvelopele sunt sub tensiune continuă, iar drumul le pune adesea la încercare. Ei sunt cei care transportă întreaga mașină și care au contact cu suprafața drumului, apă, zăpadă sau gheață pe ea. În același timp – în orice moment îl ating cu o mică parte din suprafața lor, iar această mică parte trebuie să poată face față tuturor condițiilor adverse posibile pentru a asigura stabilitatea mașinii tale și siguranța tuturor celor aflați în ea.

Anvelopele sunt cele care opresc mașina la distanța de oprire. Acestea sunt critice pentru siguranța rutieră și este important să le tratăm în consecință. De aceea, alegerea anvelopelor de calitate este cheia siguranței dvs. și a celor dragi.

Pe lângă anvelopele auto de înaltă calitate, ne străduim să oferim pe site-ul nostru o multitudine de informații legate de selecția acestora, întreținerea, tipurile de anvelope și alte subiecte conexe.

Pe Protires.ro puteți alege anvelopele în funcție de tipul lor, de marca și de tipul mașinii dvs. Posibilitățile sunt multe, dar nu implică niciodată compromisuri cu calitatea și siguranța.

Pe lângă noi, puteți alege și jante potrivite, din nou alegând dintre cele mai importante mărci din lume, în funcție de preferințele dumneavoastră personale.

 

ProTires