ProTires
ANVELOPE ȘI JANTE AUTO PREMIUM - ANVELOPE DE VARĂ, DE IARNĂ ȘI DE TOATE ANOTIMPURILE.

întrebări frecvente

Aici puteți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim despre produsele și serviciile noastre. Dacă aveți alte întrebări specifice, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți o întrebare prin e-mail sau să ne sunați.

Anvelopele sunt unul dintre elementele cheie ale unei mașini atunci când vine vorba de siguranță, așa că nu trebuie făcut niciun compromis cu starea lor. Este important ca benzile de rulare ale anvelopelor tale (în special cele de iarnă) să fie verificate în mod regulat pentru uzură și, dacă există, să fie înlocuite cu altele noi.
Atunci când alegem anvelopele potrivite, trebuie să luăm în considerare în ce sezon și în ce condiții ne vom folosi vehiculul, cât timp vom conduce și cu ce viteză. Nu în ultimul rând, alegerea depinde și de preferințele noastre personale și de stilul de viață. La Protires.ro vă putem oferi anvelope de înaltă calitate de la peste 140 de mărci, inclusiv cele mai importante din industrie.
Este extrem de important ca anvelopele mașinii noastre să fie potrivite pentru sezonul în care este folosită. Anvelopele de vară sunt concepute pentru a conduce pe drumuri uscate și mai fierbinți și sunt mai flexibile. Anvelopele de iarnă, în schimb, sunt concepute pentru a conduce pe drumuri ude, zăpadă și gheață, sunt mai rezistente la frig și garantează o tracțiune mai bună.
Acestea combină într-o oarecare măsură avantajele anvelopelor de vară și de iarnă, echilibrând capacitățile lor. Sunt potrivite pentru condus în toate anotimpurile, dar nu sunt la fel de eficiente ca cele de vară pentru a conduce pe drumuri uscate și nici la fel de bune ca cele de iarnă pentru a conduce pe zăpadă.
Există mulți producători buni de anvelope auto și alegerea dintre aceștia nu se referă la siguranță, ci într-o mare măsură – cu preferințele personale și stilul de viață al fiecăruia dintre noi. La Protires.ro puteți găsi peste 15.000 de modele de la 140 de mărci de top la nivel mondial, inclusiv Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Continental și Pirelli. Pentru confortul dvs., am creat o pagină care prezintă diferite clase de mărci de anvelope, fiecare cu propriile sale avantaje - tipuri de anvelope mărci
Pe site-ul nostru veți găsi un calculator de dimensiuni ușor de utilizat, precum și un motor de căutare convenabil pentru a căuta anvelope în funcție de dimensiunea, marca și modelul mașinii dumneavoastră. Desigur, puteți apela și la numărul de telefon din partea de sus a acestui site (chiar lângă logo) pentru a lua legătura cu un membru al personalului nostru care să vă ajute în alegerea și cumpărarea dvs.
Anvelopele tale pierd constant presiune. Acest lucru este important deoarece presiunea mai mică le poate schimba comportamentul pe drum și poate pune în pericol șoferul. În plus, duce la o uzură mai rapidă a anvelopelor și, nu în ultimul rând, la un consum mai mare de combustibil. Prin urmare, este important să verificați regulat presiunea în anvelope și, dacă este necesar, să le umflați.
Depozitarea corectă a anvelopelor care nu sunt utilizate în acest moment este importantă pentru uzura lor mai lentă și păstrarea calităților lor. Acestea trebuie depozitate într-un loc întunecat și uscat, la o temperatură recomandată de 15ºC, departe de uleiuri, solvenți și lumini fluorescente și, dacă este posibil - în poziție verticală, fără a pune alte obiecte pe ele.
Acesta este unul dintre cele mai periculoase fenomene la volan. Este legat de acumularea unui strat de apă între anvelopă și suprafața drumului, ceea ce poate duce la pierderea controlului asupra comportamentului vehiculului. Pentru a preveni acvaplanarea, trebuie să ne asigurăm că folosim anvelope potrivite sezonului, precum și să verificăm periodic uzura benzilor de rulare. De asemenea, pe vreme ploioasă, este important să conduceți cu o viteză mai mică și să păstrați o distanță mai mare față de vehiculul precedent.
Jantele auto pot fi de diferite tipuri, în funcție de material și metoda de fabricație - jante de oțel, jante din aliaj, jante forjate, jante cromate, precum și cele create din două sau mai multe piese. Sunt un element important al aspectului mașinii, iar alegerea lor depinde în mare măsură de alegerea stilului.
ProTires