ProTires
ANVELOPE ȘI JANTE AUTO PREMIUM - ANVELOPE DE VARĂ, DE IARNĂ ȘI DE TOATE ANOTIMPURILE.

Mărci de anvelope

Aici, pe această pagină, am arătat vizual toate mărcile de anvelope pe care le puteți găsi în catalogul nostru și le puteți comanda de la noi. Pentru confortul dvs., le-am grupat în patru grupuri.

Branduri recomandate de noi

În această secțiune, am făcut o selecție de mărci de producători de anvelope care considerăm că merită o atenție suplimentară datorită combinației bune de preț și calitate.

Branduri de anvelope auto premium

Acestea sunt mărci de producători de care au auzit chiar și oamenii care nu sunt interesați de mașini și anvelope. Aceștia sunt performanți de top în fiecare an, câștigând în mod regulat premii pentru noile lor modele și căutând constant inovații pentru a-și face produsul și mai durabil și mai ușor de utilizat. Acestea sunt mărci precum Michelin, GoodYear, Continental, Bridgestone, Dunlop și Pirelli

 

Anvelope auto de gama medie

În acest grup am pariat pe reprezentanți ai mărcilor care se află în clasa de mijloc în ceea ce privește performanța și au un preț bun, acceptabil pentru o anvelopă. Unele dintre aceste mărci sunt deținute de marile mărci ca o afacere suplimentară, astfel încât producția lor îndeplinește toate standardele necesare anvelopelor premium.

Cele mai preferate anvelope pentru motociclete

Pentru iubitorii de motociclete, am selectat cele mai căutate mărci de anvelope, oferind control și siguranță impecabile pe drum.

Branduri industriale si agricole

В тази секция сме избрали най-качествените марки гуми, осигуряващи производителност и сигурност, предвид специфичното им предназначение.

ProTires