ProTires
ANVELOPE ȘI JANTE AUTO PREMIUM - ANVELOPE DE VARĂ, DE IARNĂ ȘI DE TOATE ANOTIMPURILE.

Politica de Confidențialitate

Declarație pentru colectarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.protires.ro

În baza Regulamentului (UE) 2016/679  al Parlamentului European și al Consiliului și conform activităților desfășurate de Danto Group OOD, în rolul său de comerciant online, în vederea activității normale a angajaților și la in acelasi timp pentru protectia maxima a datelor cu caracter personal, a fost creata prezenta declaratie. Această declarație conține informații despre volumul, domeniul de aplicare, scopul colectării, metoda de prelucrare și stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în magazinul online protires.ro, precum și drepturile dumneavoastră cu privire la capacitatea de a influența procesele enumerate.

1. Date pentru administrator:

Detalii companie: Danto Group OOD, Varna, Bd. Hristo Smirnenski Nr. 135, EIC: 203407658 .

Informații de contact: orașul Varna, Bd. Hristo Smirnenski #135, telefon +40377102356 ; e-mail: info@protires.ro

2. Tipuri de date cu caracter personal

Tipurile de date personale care sunt colectate, procesate și stocate de site-ul protires.ro sunt descrise aici

Nume - necesare pentru a identifica în mod unic destinatarul bunurilor/serviciilor și al comunicațiilor

Telefon - obligat să aibă o comunicare rapidă cu utilizatorul, în cazul unor probleme de livrare, în scopul protejării maxime a drepturilor acestuia de utilizator

Adresa - necesara pentru ca consumatorul sa primeasca marfa in locatia dorita

Adresa de e-mail - necesara pentru ca utilizatorul sa primeasca mesaje administrative in legatura cu comanda plasata sau documente suplimentare care atesta achizitia sa. Cu acordul expres conform art. 3 pct. 2 - să desfășoare activități de marketing și să primească mesaje comerciale.

Au fost luate toate măsurile tehnice și organizatorice pentru a limita volumul de date cu caracter personal la lista de mai sus. Aceste date sunt complet suficiente pentru scopurile Administratorului, pentru a desfășura activitățile de la punctul 3. Dacă din anumite motive, atunci când comunicați cu asociatul nostru, vi se solicită date suplimentare, vă rugăm să le raportați.

3. Obiective și termene limită.

Site-ul web protires.ro colectează date personale în două scopuri specifice:

Efectuarea unei tranzacții comerciale. Fiecare utilizator își oferă datele personale pentru a încheia o tranzacție la distanță. În acest sens, poate primi următoarele mesaje administrative la adresa de e-mail pe care a specificat-o:

Pentru o comandă reușită

Pentru a începe procesarea comenzii de către un operator

Pentru a trimite prin curier sau a anula comanda

Un mesaj care conține o factură pentru achiziția efectuată

Motiv: obligația vânzătorului, Danto Group OOD, de a emite un document contabil primar.

Perioada de pastrare: in ceea ce priveste documentele contabile primare - legal stabilit de 5 ani.

Activitati de marketing. Fiecare utilizator al protires.ro poate face obiectul unor mesaje comerciale și publicitare, adresate personal acestuia sau ca parte a unui grup țintă mai larg. Datele personale ale utilizatorului pot fi folosite si pentru activitatea acestuia in legatura cu programele de fidelitate si/sau legata de activitatea acestuia la vizitarea paginilor de pe site-ul protires.ro.
Baza: consimțământul explicit al utilizatorului pentru a primi mesaje comerciale și publicitare. Declarația de consimțământ a utilizatorului se declară cu o bifare specială în formularele electronice în care sunt colectate datele sale personale în aceste scopuri.
Perioada de stocare: Consimțământul este considerat valabil pentru o perioadă de 36 de luni, dacă nu intervin acțiuni din partea subiectului care decurg din drepturile sale descrise la punctul 4.

4. Drepturile utilizatorului

Fiecare utilizator are următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea și stocarea datelor sale personale

În orice moment să dorească să șteargă, să corecteze și să limiteze prelucrarea datelor sale personale, care sunt stocate de către Administrator în orice alte scopuri decât cele impuse de lege.

Pentru a solicita informații despre cum și în ce condiții sunt stocate datele și ce măsuri au fost luate pentru a le proteja

Accesați și modificați direct datele dumneavoastră în secțiunea „Datele mele” a contului, prin instrumente de editare disponibile după autorizare prin e-mail și parolă.

Să depună o plângere la organul de control al CPDP la adresa www.cpdp.bg, în cazul în care consideră că drepturile sale au fost încălcate de către Administrator

Ordinea de exercitare a drepturilor enumerate mai sus este:

Declarație de consimțământ prin secțiunea „Datele mele” a contului utilizatorului.

Declarație de voință prin corespondență prin e-mail celor menționate la art. 1 adrese de e-mail.

Declarație de voință prin scrisoare recomandată la adresa de contact specificată la art. 1

5. Refuzul furnizării inițiale a datelor cu caracter personal

Orice utilizator poate refuza furnizarea datelor cu caracter personal pe site-ul protires.ro prin necompletarea câmpurilor prevăzute în acest sens sau prin refuzul de a furniza datele în timpul comunicării verbale cu un angajat protires.ro.

Consecințele în cazul în care datele solicitate nu sunt furnizate:

Pentru a efectua o tranzacție comercială. Utilizatorul nu va putea primi marfa dorită, întrucât va fi imposibil să se adreseze expedierii.

Pentru activitati de marketing. Utilizatorul nu va putea primi oferte comerciale și preferințe pentru activități de marketing și programe de fidelitate.

6. Cazuri în care se va solicita consimțământul pentru utilizarea datelor cu caracter personal

Mesaj personal inițial către adresa de e-mail a utilizatorului (pentru utilizatorii înregistrați existenți) în legătură cu intrarea în vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679  al Parlamentului European și al Consiliului. În e-mail va fi plasat un link personal, făcând clic pe care utilizatorul va fi de acord cu utilizarea ulterioară a datelor sale personale legate de activități de marketing, inclusiv participarea la programul de loialitate Bonus wallet. Activitatea va fi înregistrată în jurnal. Consimțământul (făcând clic pe link) este opțional.


Înregistrare pentru participare la activități de marketing și participare la un program de loialitate. Consimțământul este obligatoriu deoarece datele utilizatorului sunt necesare în legătură cu participarea acestuia la acestea. Fără acordul său expres, colectarea datelor sale personale va constitui o încălcare a Regulamentului.


Pasul final la plasarea unei comenzi. Consimțământul pentru furnizarea datelor cu caracter personal în legătură cu activitățile de marketing nu este obligatoriu. Datele utilizatorului vor fi prelucrate exclusiv în scopul efectuării unei tranzacții comerciale la distanță (articolul 3 pct. 1).

4. Mesaj personal pentru reînnoirea consimțământului, după expirarea perioadei de prelucrare a datelor cu caracter personal ale utilizatorului legate de scopul participării la activități de marketing (Articolul 3, Punctul 2). Utilizatorul va primi un mesaj personal pe adresa sa de e-mail. Un link personal va fi plasat în e-mail, făcând clic pe care, utilizatorul va fi de acord cu utilizarea în continuare a datelor sale personale legate de activități de marketing, inclusiv participarea la programul de fidelitate Bonus Wallet. Activitatea va fi înregistrată în jurnal. Consimțământul (făcând clic pe link) este opțional.

7. Dezvăluirea datelor

În legătură cu activitatea și obligațiile legale ale Administratorului, datele utilizatorului pot fi dezvăluite următoarelor entități:

Instituții - toate datele referitoare la documentele contabile primare (factura și chitanța de la un operator poștal licențiat) necesare pentru implementarea unei tranzacții

Curier - datele personale (nume, adresa, telefon) sunt furnizate firmei de curierat in scopul livrarii

Banca - in cazuri individuale, cand bunurile sunt returnate de catre consumator, se efectueaza un transfer bancar pentru rambursarea sumei achizitionate. Numele de utilizator și IBAN-urile sunt partajate cu instituția bancară

Datele cu caracter personal pot fi furnizate organelor de anchetă (Ministerul Afacerilor Interne, Parchetul etc.) după furnizarea temeiului legal în acest sens și în cazul în care perioada de păstrare prevăzută la art. IV

În afara cazurilor de mai sus, nu vor fi furnizate date ale terților și entităților.

8. Cum vă protejăm datele personale

La completarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, acestea ne sunt trimise. Pentru a le proteja de accesul neautorizat, le criptăm folosind tehnologia securizată de transmitere a datelor SSL (SecureSocketsLayer), care este în prezent cea mai frecvent utilizată și cea mai sigură metodă de transmitere a datelor pe Internet. Este folosit ori de câte ori sunt transmise date sensibile. Cu toate acestea, nu suntem responsabili dacă sunteți ținta unei fraude terțe și ați dat peste un site fals similar cu al nostru. Prin urmare, asigurați-vă că ați vizitat site-ul protires.ro, găsind o pictogramă de lacăt verde lângă câmpul de adresă al browserului și că adresa site-ului începe cu https://.

Protocolul SSL (SecureSocketLayers) este folosit pentru a proteja datele pe care utilizatorii le trimit serverului nostru prin Internet. SSL securizează informațiile în trei moduri:

• Datele transmise sunt criptate.

• Se asigură că datele formularului sunt returnate numai serverului care le-a trimis inițial.

• Verifică dacă datele sunt complete și neschimbate în momentul în care ajung la destinatarul corespunzător.

Datele dumneavoastră nu sunt furnizate unor terți, cu excepția cazurilor prevăzute la art. 7.

Doar angajații desemnați de managerul companiei care sunt familiarizați cu cerințele regulamentului au acces la datele dumneavoastră.

9. POLITICA DE COOKIE

1. Cookie-uri utilizate de protires.ro.

Protires.ro folosește două tipuri de cookie-uri - cookie-uri de sesiune de utilizator (răman pe dispozitiv doar pentru sesiunea curentă de navigare) și cookie-uri persistente (răman pe dispozitiv pentru o perioadă fixă ​​de timp sau până când sunt șterse de către utilizator).

2. Cum sunt utilizate cookie-urile obținute prin vizitarea protires.ro?

Vizitarea site-ului poate crea cookie-uri cu următoarele scopuri:

• Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor site-ului;

• Cookie-uri pentru înregistrare;

• Cookie-uri pentru activitatea de publicitate si analiza vanzarilor/comenzilor;

• Cookie-uri ale platformelor de publicitate și instrumente de analiză - Google Adwords, Google Analytics, Facebook Ads.

Cookie-urile utilizate de site-ul protires.ro nu identifică identitatea utilizatorilor de internet. Orice software pentru accesarea site-urilor web (browser) permite stocarea cookie-urilor implicit. Cu toate acestea, fiecare software oferă și capacitatea de a gestiona modul în care sunt stocate cookie-urile, precum și instrumente pentru a le șterge.

3. De ce sunt folosite cookie-urile și sunt importante în spațiul Internet?

Cookie-urile ajută utilizatorii și proprietarii de site-uri în experiența lor zilnică pe internet, oferind următoarele opțiuni:

• Afișează conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului.

• Oferte si propuneri de publicitate adaptate preferintelor utilizatorului – retine parolele.

• Identificarea unui utilizator fără a fi nevoie să introduceți detaliile de conectare la deschiderea fiecărei pagini sau expunerea publică a acestora la crearea unei adrese.

• Furnizarea de reclame care ar fi de interes pentru utilizator.

• Măsurarea vizitelor prin instrumente de analiză care ajută proprietarii de site-uri să ofere servicii și produse mai bune și să îmbunătățească experiența utilizatorului pe site-urile lor.

4. Vizitând acest site, utilizatorii protires.ro sunt de acord ca cookie-urile de la protires.ro, partenerii săi și platformele de publicitate utilizate de acesta să fie plasate pe dispozitivele lor. În cazul în care utilizatorul nu dorește să fie plasate cookie-uri pe dispozitivul său, poate face acest lucru din setările software-ului cu care deschide acest site, caz în care nu poate fi garantată funcționarea completă și exactă a site-ului.

5. Utilizatorul este considerat informat cu privire la urmarirea neindividualizata a comportamentului sau pe site si pe internet la vizitarea, cumpararea, inregistrarea, trecerea de pe alt site etc. de protires.ro. Pentru a seta cookie-uri de la terți (cele mai populare platforme de publicitate), Utilizatorul poate folosi și site-ul: http://www.youronlinechoices.com/bg/

6. În cazul consimțământului pentru utilizarea datelor cu caracter personal în conformitate cu articolul 3, datele cookie pot fi legate de datele personale ale utilizatorului.

10. Altele

Danto Group Ltd. vă respectă confidențialitatea. Compania noastră colectează, stochează, utilizează și prelucrează date cu caracter personal numai în măsura în care este necesar pentru a-și desfășura activitățile în conformitate cu cerințele legale aplicabile.

ProTires